este o platformă eLearning vibrantă, care încurajează participarea și încorporează activități axate pe stilurile de învățare ale oamenilor moderni, pentru ca aceștia să-și atingă obiectivele de creștere personală

escoaladevalori.ro stă la baza constituirii unei comunități virtuale de învățare pentru toți cei interesați de propria dezvoltare, prin punerea la dispoziția românilor a unui portofoliu de cursuri, în limba română.

Platforma va integra gradual cursuri unice de dezvoltare precum auto-cunoașterea, valorile personale și universale, inteligența emoțională, eficiența personală, comunicare, branding personal, public speaking, mindfulness, educație financiară, educație investițională, planificare pentru succes, orientare și consiliere în carieră, antreprenoriat și entrepreneuriat, IT programare și scriere de cod, marketing, fotografie, muzică, volgging, scriere creativă, sănătate, nutriție etc.

Platforma oferă suport integrat pentru cele șapte activități de bază în context educațional: crearea, organizarea, livrarea, comunicarea, colaborarea, motivarea și evaluarea experienței cursanților.

Pe escoaladevalori.ro cursanții vor găsi o baterie relevantă de chestionare care testează personalitatea, inteligența emoțională, stilurile de învățare, interesele de carieră.

Cursurile sunt create de autori de conținut educațional din România, deocamdată. Vor exista mai multe tipuri de programe oferite: cursuri obișnuite, cursuri specializate (care se concentrează pe stăpânirea unor abilități specifice) sau certificări profesionale (menite să ajute persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc reconversia profesională).

Elementele pentru furnizare de conținut educațional și metode de instruire sunt: audio, video, animații, ilustrații, texte, teste, precum și proiecte practice etc.

Fiecare curs este creat pe o temă anume și gestionat de câte un autor, trainer, instructor.

Cursanții potențiali pot previzualiza temele pentru a se asigura că acestea sunt în conformitate cu așteptările lor. Experiența de învățare este creată astfel încât învățarea să fie ușor de asimilat, abordată atractiv și transpusă suficient de provocator intelectual pentru a capacita potențialul creativ al fiecăruia dintre cursații curioși.

Procesul de învățare favorizează accesul la inteligența colectivă prin intermediul forumurilor, unde cursanții vor putea intra în conversații cu ceilalți colegi din comunitatea de învățare.

Platforma combină elemente de învățare la distanță, sincronă și asincronă într-un mod care maximizează implicarea cursanților, menținând focusul în același timp pe nevoile acestora și pe obiectivele de bază ale cursurilor.

Avantajele învățării la distanță cu escoaladevalori.ro

 • Acces la cursuri, subiecte și teme din domenii diverse, în limba română

 • Acces la inteligență colectivă: autori, profesori, tutori, traineri, solicitați, care au multă experineță

 • Acces de oriunde te-ai afla, oricine ești, oricând vrei tu 24/7/365

 • Costul investiției este mic comparativ cu alte forme de acces la educație

 • Acces la un curriculum evolutiv, care poate fi actualizat cu ușurință la nevoile actuale de învățare

 • Învățarea este mai consistentă

 • Acces repetat la informația învățată

 • Posibilitatea de a descărca materialele educaționale; poți învăța și offline

 • Reluarea unor cursuri și lecții de formare, pe termen nelimitat

 • Învățarea este interactivă, dinamică și flexibilă

 • Posibilitatea de a oferi feedback live sau în scris cu privire la interacțiune, completarea cursului/temelor, rata de promovare / eșec, progres, păstrare și multe alte date

 • Elimină complet utilizarea unor materiale hard-copy

 • Impactul este mic sau chiar inexistent asupra mediului

Conform Skill Scouter,

 • 60% dintre utilizatorii de internet recunosc că formatul de învățare online se potrivește bine stilului lor de viață

 • 81% dintre studenții americani spun că eLearning-ul i-a ajutat să-și îmbunătățească notele.

Pentru a intra în comunitatea escoaladevalori.ro, cursantul are nevoie de o conexiune la internet stabilă și un dispozitiv compatibil cu internetul.