Bursele stART

Arta ne ajută să trăim viața cu mai multă profunzime. Ne face să privim, să auzim sau să simțim cu mai multă atenție. Ne deschide mintea spre noi perspective și ne hrănește curiozitatea. Ne conectează la trecut și poate să dea o nouă formă viitorului. Ne inspiră și ne aduce mai aproape de noi. Arta este o parte importantă din viața noastră, a tuturor, iar cei care înțeleg asta și aleg să o prețuiască și să-i susțină evoluția, au tendința să se dezvolte mai rapid și mai frumos.

La Școala de Valori am ales să susținem și promovăm tinerii pasionați de artă!


Ești pasionat/ă de muzică, pictură sau desen, fotografie, scriere creativă sau îți dorești să începi o carieră în vlogging? Credem că lumea asta are nevoie de talentul tău! Comunitatea noastră are nevoie de arta ta, pentru a deveni un loc mai frumos. Alături de partenerul nostru Provident Financial România am creat Bursele stART, un program menit să te ajute să te dezvolți personal și, mai ales, să îți atingi potențialul artistic.Ce sunt Bursele stART?

Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a face pași înspre a-și îndeplini visul de a transforma talentul lor într-o carieră.


Pentru aceste burse sunt eligibili liceenii (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România, care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.


Prin intermediul Burselor stART, elevii selectați vor beneficia de sprijin financiar pentru achiziționarea unor instrumente, echipamente şi orice alte materiale necesare pentru pregătirea artistică. De asemenea, tinerii vor beneficia de mentorat și de consiliere pentru dezvoltarea profesională şi personală.

Cum te înscrii?

Daca ești elev îți recomandăm să abordezi înscrierea în următorii pași:


1. Citește ghidul de înscriere al programului.

2. Pregătește-ți portofoliul care să conțină lucrările reprezentative care-ți plac cel mai mult și de care ești cel mai mândru sau mândră.

3. Pregătește un scurt video de 2 minute prin care să ne arăți sau să ne spui care este tipul de artă pentru care aplici la Bursele stART.

4. Pune-le pe toate la un loc și completează formularul de înscriere asigurându-te că un părinte sau tutore legal este alături de tine și își oferă acordul pentru participarea ta la program.

5. Completează și trimite aplicația ta înainte de finalizarea termenului de înscriere și respectând detaliile din ghid.


Noi îți stăm la dispoziție dacă ai întrebări! Nu ezita să ne contactezi la adresa de email burselestart@scoaladevalori.ro. Îți vom fi aproape de-a lungul întregii experiențe. Trebuie doar să ai încredere în tine și să descoperi o comunitate care te va ajuta să crești! Abia așteptăm să te cunoaștem și să vedem ce-ți place cel mai mult să faci!

Cunoști un tânăr cu potențial care este pasionat de artă?

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a ajunge la cât mai mulți tineri talentați! Știm că România este plină de liceeni creativi și vrem să-i cunoaștem! Îți vine cineva în minte? Sau cunoști un profesor sau o altă persoană cheie care lucrează cu tineri în zona artistică?

Dă-le de știre că am început înscrierile pentru cea de-a șaptea ediție a Burselor stART!

Află mai multe despre istoricul Burselor stART:

Programul Bursele stART se află la cea de-a șaptea ediție. De 7 ani sprijinim alături de partenerii noștri de la Provident liceeni talentați la pictură şi desen, muzică, scriere creativă, vlogging, fotografie. Prin Bursele stART am reușit să încurajăm și să susținem 230 de tineri din peste 20 de orașe din România cu burse în valoare totală de 1.000.000 lei și experiențe de învățare valoroase.

Astfel ne îndeplinim misiunea de a contribui activ la transformarea României prin contexte care să-i ajute pe tineri să-și exploreze potențialul și să-și urmărească misiunea personală. Dacă vrei să-i cunoști pe bursierii noștri și să citești mai multe despre edițiile anterioare ale programului, urmărește-ne pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului Bursele stART.Dacă dorești să te înscrii acum:


  1. Citește cu atenție Ghidul programului

  2. Completează Formularul de înscriere online

  3. Termenul de înscriere este 20 noiembrie 2021, ora 23:59